Privacy

Persoonlijke informatie

U kunt onze website bezoeken zonder dat u ons meedeelt wie u bent en zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens moet vrijgeven. De mogelijkheid bestaat echter dat wij voor specifieke doeleinden informatie van u nodig hebben, zoals bijvoorbeeld naam en adres. Wij streven ernaar u dat te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Als u besluit ons of onze zakelijke partners uw benodigde persoonlijke informatie te verstrekken (om bijvoorbeeld met u te corresponderen) zullen wij u indien mogelijk laten weten op welke manier deze informatie zal worden gebruikt. Wanneer u aangeeft dat die informatie niet mag worden gebruikt als basis voor verder contact, respecteren wij dat.

Beveiliging en kwaliteit van de informatie

Onze bedoeling is de kwaliteit en integriteit van de persoonlijke informatie te bewaken. Aanvragen van gebruikers voor het aanpassen of verwijderen van persoonlijke informatie zullen zo snel mogelijk worden behandeld.

Links naar andere sites

Onze website bevat links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites of voor de privacybescherming op die websites. Sobemetal NV behoudt zich het recht om deze Privacy Verklaring op elk moment met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.